Järjejutt 2017-01-27

Laen pleierit ...

1963. aastal toimus hispaaniakeelse kirjanduse maailmas plahvatus – ilmus Argentiina kirjaniku Julio Cort?zari romaan Keksumäng. See ei ole pelgalt raamatu pealkiri, vaid ka selle olemus: romaan kui kekskast, milles lugeja peab keksima ühest peatükist teise justkui ruudult ruudule, muretu sõpruskonna epateerivast lobisemisest otse elu ja surma piirile ning sealt absurdi kaudu armastuse juurde, Pariisist Buenos Airesesse, tsirkusest hullumajja. Keksumängu peategelane Horacio Oliveira ajab Pariisi tänavatel uidates taga tõelisemat tõelust ning otsib oma arbujat, tüdrukut nimega Maga.

(Julio Cort?zar. Keksumäng. Kirjastus Koolibri. Loeb Priit Rand.)

Saatesarja arhiiv: JärjejuttTalleta püsiviide.
  • Kuula KUKU viimatisi saateid

    Siit saab kuulata viimast 10 saadet äraspidi-kronoloogilises järjekorras. Kui oled esilehel siis kõiki saateid, kui valid vasakust tulbast saatesarja siis ainult selle viimaseid saateid.
    Laen pleierit ...