Järjejutt 2016-07-08

Laen pleierit ...

Kui ema kahtlastel asjaoludel ootamatult sureb jääb Norma ihuüksi maailma. Kogu elu on neid sidunud uskumatu saladus. Normat on õnnistatud ja neetud üleloomulike võimetega mis avalduvad ebaloomulikult kiires juuksekasvus. Norma otsustab välja selgitada kes on süüdi ema surmas ja läheb tööle juuksurisalongi kus ema enne surma töötas. Selgub, et ilusate juuste varjus aetakse hoopis süngemat äri ning Norma satub pettusest ja paranoiast küllastunud maailma mis sunnib teda võitlema oma elu ja vabaduse – ja tõe eest.

(Sofi Oksanen. Norma. Loeb Kristi Aule.)

Saatesarja arhiiv: JärjejuttTalleta püsiviide.
  • Kuula KUKU viimatisi saateid

    Siit saab kuulata viimast 10 saadet äraspidi-kronoloogilises järjekorras. Kui oled esilehel siis kõiki saateid, kui valid vasakust tulbast saatesarja siis ainult selle viimaseid saateid.
    Laen pleierit ...