Kukkuv Õun 2014-01-05

Laen pleierit ...

Hea meel on tervitada teadussaate Kukkuv õun selle aasta avasaates Eesti Kunstiakadeemia esindajaid – rektorit, professor Signe Kivi, teadusprorektorit, akadeemik Mart Kalmu ja arhitektuuriteaduskonna dekaani professor Toomas Tammist. Pärast keerulisi eelmisi aastaid vaatab EKA tulevikku optimistlikumalt kui eales enne – usinalt renoveeritakse endale uut maja, pealegi tähistatakse tänavu EKA 100. tegevusaastat. Vestleme ka tervikuna kunstikõrgkoolide rollist tänapäeva ühiskondades, Eestis sealhulgas.

(Margus Maidla.)

Saatesarja arhiiv: Kukkuv ÕunTalleta püsiviide.
  • Kuula KUKU viimatisi saateid

    Siit saab kuulata viimast 10 saadet äraspidi-kronoloogilises järjekorras. Kui oled esilehel siis kõiki saateid, kui valid vasakust tulbast saatesarja siis ainult selle viimaseid saateid.
    Laen pleierit ...