Kukkuv Õun 2013-08-11

Laen pleierit ...

Tartu Ülikooli teadlaste osalusel viiakse läbi intensiivset inimese viljakuse ning raseduse kuluga seotud siirdemeditsiinilist uuringut, mille väljunditeks on erinevad personaalse meditsiini diagnoosimismeetodid ja preparaadid. Osa võtavad uuringust nii geneetikud,kui naistearstid,kui meestarstid. Stuudios on läbiviidavast teadusprojektist rääkimas Tartu Ülikooli molekulaar- ja rakubioloogia instituudi inimese molekulaargeneetika professor Maris Laan; Tartu Ülikooli Kliinikumi Meestekliiniku juht dotsent Margus Punab ja Naistekliiniku naistearst ning õppejõud Kristiina Rull.

(Margus Maidla.)

Saatesarja arhiiv: Kukkuv ÕunTalleta püsiviide.
  • Kuula KUKU viimatisi saateid

    Siit saab kuulata viimast 10 saadet äraspidi-kronoloogilises järjekorras. Kui oled esilehel siis kõiki saateid, kui valid vasakust tulbast saatesarja siis ainult selle viimaseid saateid.
    Laen pleierit ...