Majandusruum 2011-03-09

Laen pleierit ...

Eesti uue valitsuse peaministrina jätkab kindlasti Andrus Ansip. Kui parafraseerida Ostap Benderit, siis „igav on härrased… igav…“ Ainult sotside kaasamine võiks tekitada elevust – kes saab millise portfelli ja kas taasluuakse rahvastikuministri portfellita töökoht. Kuid laiemalt – rahvas on oma sõna ütelnud, valikud on tehtud, elu läheb edasi. Mis on majandusanalüütikute hinnang ja arvamus, millised on need tegelikud karid, millele võib tulevane valitsus komistada… Stuudios on Hardo Pajula SEBst ja Heido Vitsur Arengufondist. Saatejuht on Vallo Toomet.

(Vallo Toomet)

Saatesarja arhiiv: MajandusruumTalleta püsiviide.
  • Kuula KUKU viimatisi saateid

    Siit saab kuulata viimast 10 saadet äraspidi-kronoloogilises järjekorras. Kui oled esilehel siis kõiki saateid, kui valid vasakust tulbast saatesarja siis ainult selle viimaseid saateid.
    Laen pleierit ...