Majandusruum 2011-01-19

Laen pleierit ...

Riik läbi majandusministeeriumi on taaskord deklareerinud, et sel aastal toetab ta ettevõtlust enam kui 86 miljoni euroga. Märksõnadeks on eksport ja tootlikkus. Mida aga see sisuliselt tähendab? Stuudios on majandusminister Juhan Parts ja Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Siim Raie. Ja lõpuks – mis saab Kose-Aruvalla maanteelõigu ehitusest, mille rahastamisele on Euroopa Komisjon pannud peale järelevalve tänu kriminaalasjale, mis uurib selle eelmise hanke tagamaid. Saatejuht on Vallo Toomet.

(Vallo Toomet)

Saatesarja arhiiv: MajandusruumTalleta püsiviide.
  • Kuula KUKU viimatisi saateid

    Siit saab kuulata viimast 10 saadet äraspidi-kronoloogilises järjekorras. Kui oled esilehel siis kõiki saateid, kui valid vasakust tulbast saatesarja siis ainult selle viimaseid saateid.
    Laen pleierit ...