Majandusruum 2010-12-22

Laen pleierit ...

Enne jõule on inimestel suur mure, kuidas oma raha kulutada, mida osta kingitusteks, mida jõululauale. Tarbimise seier on saja peal, inimesed ise murest näost hallid – kas ikka kõik mida vaja on olemas, et jõuludele rahuliku südamega vastu minna? Majandusruumi saates arutlevad saatejuht Vallo Toomet ja külalised Raul Rebane ja Janek Mäggi, millised on aga ülemaailmsed tarbimistrendid järgmisel 2011. aastal. Ja mida selle teadmisega saab eesti ettevõtja ja tarbija peale hakata.

(Vallo Toomet)

Saatesarja arhiiv: MajandusruumTalleta püsiviide.
  • Kuula KUKU viimatisi saateid

    Siit saab kuulata viimast 10 saadet äraspidi-kronoloogilises järjekorras. Kui oled esilehel siis kõiki saateid, kui valid vasakust tulbast saatesarja siis ainult selle viimaseid saateid.
    Laen pleierit ...